• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Betaalbare domotica

Domotica wordt steeds populairder. Het automatiseren van een woning zorgt voor meer wooncomfort. Het is een luxe, wat veel mensen wel in hun woning willen hebben. Er wordt gedacht dat domotica altijd een enorme investering is, maar dit hoeft helemaal niet. Domotica is er voor elk budget. Ook voor uw budget is er betaalbare domotica.  

Betaalbare domotica pakketten

Wist u dat er veel soorten domotica zijn die u helemaal zelf kunt installeren? Doe het zelf betaalbare domotica, dat vindt u bij ons. Dit gaat van budgetklasse domotica tot het middensegment. Zo kunt u zelf uw woning gedeeltelijk automatiseren, zonder een vermogen kwijt te zijn. Wij maken het voor iedereen mogelijk om domotica in huis te hebben. Een professioneel domotica systeem voor slechts een fractie van de kosten.

Onze budget pakketten

Het versterken van uw Wifi signaal, een alarmsysteem integreren of een camera installeren. Dit kan met onze budget pakketten:

Gemakkelijk zelf te installeren en een toevoeging aan uw woning. Lees meer op de detailpagina’s van bovenstaande producten en ontdek hun toegevoegde waarde.

Betaalbare domotica easy pakket  

De echte domotica pakketten vindt u ook bij ons. Ons domotica easy pakket hebben we ontwikkeld om domotica daadwerkelijk voor iedereen aan te kunnen bieden. Dit pakket is zeer voordelig. Het biedt u de mogelijkheid om dimbare verlichting draadloos te dimmen. Met een maximum van 6 zenders. Creëer uw eigen smart home!

Domotica premium pakket

Het premium pakket is verder uitgebreid dan ons easy pakket. Dit betaalbare domotica pakket zorgt ervoor dat u alle verlichting in de woning met elkaar kunt integreren. U kunt bijvoorbeeld instellen welke sfeerverlichting aangaat wanneer u thuiskomt, of dat alle verlichting uit gaat wanneer u gaat slapen. Dit domotica pakket is voorgeprogrammeerd en wordt geleverd met een aansluitschema, waardoor u het pakket gemakkelijk zelf kunt installeren. Lees op de detailpagina over het domotica premium pakket alle details.

Domotica is er ook voor uw budget

Domotica is een ware toevoeging aan een luxe leven en een optimaal wooncomfort. Gelukkig is er betaalbare domotica verkrijgbaar voor elk budget. Er zijn al instappakketten vanaf €78,-, maar ook luxere basis pakketten behoren tot de mogelijkheden. Wenst u meer informatie over onze betaalbare domotica pakketten? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom domotica voor jou?

Zelf aan de slag met domotica om jouw woning te automatiseren

Je koopt bij een specialist op het gebied van KNX en domotica

Optimaal wooncomfort dankzij domotica

Aan de slag met domotica?