CRM voor Economische Zaken

CRM voor de Overheid

Het totale plaatje in één systeem

CRM speelt binnen de overheid een steeds grotere rol. Omdat het vastleggen en delen van informatie tijd bespaard. Hieruit volgt dat u efficiënter samenwerkt.

Een CRM systeem zorgt voor een totaal beeld van uw relaties; gespreksverslagen, mailcontacten, essentiële afspraken en documenten. Dankzij PerfectView weet u precies wat er bij uw relaties speelt. Oftewel u heeft een 360° beeld van uw contactpersonen. 

Op de hoogte zijn betekent, kunnen inspelen op actualiteiten. Kennis die u kunt gebruiken om een beter vestigingsklimaat binnen uw gemeente te creëren. 

Speel in op actualiteiten

Het laatste nieuws van en over bedrijven in uw regio direct vanuit uw CRM systeem. PerfectView maakt het samen met Company.info mogelijk om uw relatiebestand te verrijken. Dit gebeurd met gegevens uit het KvK-register.

De koppeling tussen beide partijen helpt u om organisatiegegevens in CRM te zetten. Relaties die u toevoegt worden automatisch aangevuld met contactgegevens en bedrijfsinformatie. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, het verzekert ook dat u op een uniforme manier gegevens invoert.

Segmenteer en benader uw contactpersonen

Segmenteer en benader uw relaties

CRM maakt uw politieke en zakelijke netwerken inzichtelijk. Wilt u alle ondernemers in Amsterdam centrum selecteren? Of alle bezoekers van uw ondernemersoverleg? Dat kan. Wijs kenmerken toe aan uw relaties en verdeel deze in verschillende groepen. Denk bijvoorbeeld aan; branches, bedrijventerreinen of inschrijvingen van evenementen. Er zijn geen beperkingen aan de kenmerken die u toewijst. 

Uw selecties zijn op te slaan en te delen met collega’s. Waardoor u vervolgens met één klik de juiste lijst voor handen hebt. 

Altijd en overal toegang tot uw contacten

Altijd en overal toegang tot uw afspraken

PerfectView CRM Online helpt u productief te zijn waar u ook bent. Dankzij de handige app voor Apple en Android bent u, ook onderweg, op de hoogte. Zo controleert u vlak voor uw afspraak de details van uw gesprek. Waardoor u altijd goed voorbereid begint.

Vervolgens werkt u op locatie uw notities bij. Dit voorkomt extra werk wanneer u terug bent op kantoor.