Digitaal Fietsendepot

Digitaliseer uw fietsen handhavingsproces

Digitaliseer uw fietsen handhavingsproces

Met PerfectView CRM borgt u het complete fietsen handhavingsproces. Van het labelen op straat door handhavers, tot het verlaten van de fiets uit het depot. Een besparing van tijd en mankracht is het gevolg.

PerfectView heeft samen met Centrum Fietsdiefstal en Stichting Aanpak Voertuig Criminaliteit het proces voor het fietsdepot geautomatiseerd.

 

 

Automatiseer de wettelijke bewaringstermijn

Met PerfectView voert u een optimale en integere opslag- en registratie van gehandhaafde fietsen. Alle fietsen met een framenummer worden dagelijks gecontroleerd bij de politie. Daar wordt gecheckt of deze als gestolen geregistreerd staan.

Elke fiets wordt op correcte wijze afgehandeld. Of deze nu terug gaat naar zijn rechtmatige eigenaar of wordt verkocht. Kortom; het proces is volledig geautomatiseerd.

Koppeling met de Nederlandse Politie

Koppeling met de Nederlandse Politie

Dankzij de koppeling met de diefstalregisters van de Nederlandse Politie worden fietsen automatisch gecontroleerd. Dat betekent dat uw medewerkers direct zien of een fiets als gestolen geregistreerd staat.

Alle fietsen worden ook in uw digitaal opkopers register (DOR) geplaatst. Zo voorkomt u als gemeente dat u zich onbewust schuldig maakt aan heling.

PerfectView koppelt onder andere met Bikecontrol van Sigmax. Voor een optimaal proces.

Verloren of Gevonden zoekresultaat

Fietsen op verlorenofgevonden.nl

Alle gecollecteerde fietsen publiceert het systeem op www.verlorenofgevonden.nl ; het grootste verloren voorwerpen platform van Nederland. Dankzij deze website kunnen burgers gemakkelijk en snel hun fiets terug te vinden. Elke fiets wordt op correcte wijze afgehandeld.