Relatiebeheer voor de overheid

CRM voor de Overheid

Al uw relaties eenvoudig in één systeem

CRM voor de overheid is de sleutel tot het succes van uw relatiebeheer. Omdat een CRM systeem u inzicht geeft in de actuele status van ieder traject. Dat betekent dat u niet meer hoeft te zoeken naar informatie. Het levert u direct tijdwinst op.

Alle informatie staat eenvoudig in één systeem. Daarmee creëert CRM een 360° profiel met; kenmerken, contacthistorie en documenten. Het gevolg is dat u altijd op de hoogte. bent. Waardoor verwachtingen van contactpersonen en opdrachtgevers worden overtroffen.

Overzie de belangen van uw relaties

Overzie de belangen van uw relaties

In CRM kunt u netwerkconnecties van uw relatiebestand vastleggen. Uw contactpersoon van van bedrijf X kan bijvoorbeeld ook bestuurslid zijn van een belangengroep Y.  Dankzij deze kennis speelt u gemakkelijk in op de leefwereld van uw relaties. Bovendien legt u, nu deze informatie voor handen is, snel verbanden.

Zowel interne, als externe activiteiten, voegt u per contactpersoon toe. Zo ziet u in één oogopslag wie waar mee bezig is.

Benader selecties van uw relatiebestand

Benader selecties van uw relatiebestand

Maak selecties van uw relatiebestand op basis van uw eigen kenmerken. Dankzij de geïntegreerde mogelijkheden van PerfectView heeft u geen aanvullende programma’s nodig.

Benader uw selectie via e-mail, post, per telefoon of combineer deze. Na afloop van uw campagne ziet u de resultaten van uw inzet terug in overzichtelijke rapportages.

Certificaat ISO 27001-2013

ISO gecertificeerd; zekerheid

ISO is de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Onze werkprocessen en beveiligingsmaatregelen voldoen aan haar eisen. Daarmee hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw data.

Meerdere malen per jaar worden wij  getoetst in interne en externe audits. Ons ISO-27001 certificaat is afgegeven in januari 2017