Relatiebeheer voor Sociale Zaken

Creëer werkgelegenheid door CRM

Creëer werkgelegenheid door CRM

Dankzij CRM benut u de samenwerking met het bedrijfsleven maximaal. U brengt eenvoudig vacatures van uw netwerk in kaart. Omdat u op de hoogte bent van de laatste wijzigingen kunt u hier actief op inspelen. En realiseert u meer kansen voor uw burgers.

In het verlengde gebruikt u PerfectView CRM voor het vastleggen van interesses van werkzoekenden. Omdat u deze gegevens vastlegt, maakt u snel de match tussen kandidaat en werkgever. In CRM documenteert u vervolgens sollicitatiebrieven, documenten en mailverkeer bij het juiste traject.

Bouw een profiel op van uw inwoners

Bouw een profiel op van uw inwoners

In PerfectView CRM bouwt u een profiel op van uw inwoners. Belangrijk als u op de hoogte wilt zijn van de status van trajecten. Zo ziet u precies wie er bij elk re-integratie traject is ingestroomd.

Door kenmerken aan deze personen toe te wijzen wordt het mogelijk trajecten te analyseren. Kortom; zo weet u precies wat er in dit domein speelt.

Met PerfectView werkt u volledig AVG proof. Bovendien kunt u delen van het systeem afschermen. Dit garandeert de privacy van uw burgers.

Altijd en overal toegang tot uw contacten

Alle informatie op één plek

Weg met versnipperde informatie uit verschillende Excel documenten. Met CRM is alle informatie centraal toegankelijk op één online locatie. Zo raakt u nooit meer belangrijke details kwijt.

PerfectView CRM helpt u productief te zijn waar u ook bent. Met de app voor Apple en Android blijft u op de hoogte van alle trajecten, ook onderweg. Werk vanaf iedere locatie uw notities bij en verwerk taken, contactinformatie en afspraken.