Verloren of Gevonden

Verloren of Gevonden zoekresultaat

Het grootste platform van Nederland

https://www.verlorenofgevonden.nl/ is een initiatief vanuit de overheid. Een website; waarop gevonden voorwerpen openbaar worden gepubliceerd en verloren voorwerpen worden aangemeld. Meer dan 270 Nederlandse gemeenten publiceren hun gevonden voorwerpen op het platform.

Ontstaan in samenwerking met Nederlandse gemeenten en de politie.

Retourneer meer dan 60% van de gevonden voorwerpen

Retourneer meer dan 60% van de gevonden voorwerpen

Dankzij het aantal aangesloten gemeenten kunnen er grote successen worden behaald. Denk aan het retourneren van 62% van de gevonden voorwerpen bij de rechtmatige eigenaar. Dit vormt de basis voor een optimale dienstverlening naar de burger.

Bespaar tijd binnen uw KCC

Bespaar tijd binnen uw KCC

Dankzij PerfectView & verlorenofgevonden.nl werken uw (klant contact) medewerkers efficiënter. Omdat het systeem werkt uit handen neemt dat normaliter handmatig moet worden gedaan. Dit zorgt er tevens voor dat de kans op fouten aanzienlijk wordt verkleind.

Zonder werkbelasting te genereren bij de gemeente kan een burger 24/7 zelfstandig zoeken naar zijn verloren voorwerp. Of zelf een melding van vondst of verlies doen. Ervaar het gemak zelf.

Waterdicht systeem op basis van het burgerlijk wetboek

De website, achterliggende applicatie én formulieren zijn ontwikkeld om een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening te bieden. Naast de verhoging van uw dienstverlening en tijdbesparing voldoet u als gemeente direct aan alle aspecten uit het Burgerlijk Wetboek artikel 5 t/m 12.